Margaux: Franse Brasserie in Amsterdam

Lunchen en dineren in Franse sferen.

Margaux is een Franse brasserie in Amsterdam-Zuid, ingericht in klassieke art deco stijl. Hier geniet je van de Franse cuisine, aangevuld met een rijkelijke selectie wijnen. Echte liefhebber? Neem dan zeker eens een kijkje in onze wijnkelder, waar je meer dan 300 verschillende soorten wijnen vindt. Het restaurant biedt een relaxte lunch en dining ervaring en serveert klassieke Franse gerechten op toegankelijke wijze. Neem plaats in een tijdloze plek met unieke uitstraling, waar zowel de kenner als casual eter zich thuis voelt. Binnen of buiten, maar altijd op z’n Frans én met een glimlach.

Geniet van dagverse gerechten
(Tip: de Chef's Table)

Van verse mosselen tot een smakelijke foie gras en van een klassiek kaasplankje tot de iconische tarte tartin: alle gerechten zijn duurzaam en dagvers. Neem plaats op een van de draaistoelen aan de bar, ga voor een gezellig diner voor twee bij het raam of schuif aan bij de Chef’s Table. Voor welke plaats je ook kiest: een echte Franse ervaring is wat je krijgt, gewoon in hartje Amsterdam-Zuid.

300 verschillende wijnen

Zoals de Fransen zouden zeggen: “Geen gerecht is compleet zonder een goed glas wijn”. Bij Margaux kies je dan ook van een uitgebreide wijnkaart. Proef bijvoorbeeld voor onze Margaux op glas: een mooie Bordeaux. Een echte ‘wijnproever’? Neem dan zeker eens een kijkje in onze wijnkelder, waar zo’n 300 verschillende wijnen liggen opgeslagen. Geen wijnkenner? Geen zorgen. Onze wijnkaart sluit niemand uit en is toegankelijk voor iedereen. Net zoals onze cocktailkaart trouwens, waar zowel klassiekers als verrassers op staan.

De Franse brasserie in Amsterdam waar je sámen het leven viert

Ben je op zoek naar een gezellige locatie om te lunchen of dineren? Margaux’s Franse art deco stijl nodigt uit voor gezellig momenten met vrienden, collega’s of familie. Sterker nog: het is de ideale plek om die ene verjaardag in te luiden, dat bedrijfsuitje mee af te sluiten of dat jubileum te vieren. Je weet wel: heel even ontsnappen aan de drukte vandaag en de tijd nemen om op zijn Frans te genieten. Als jij jouw gezellige groep meeneemt, regelen wij de rest. We kijken uit naar jullie komst!