Margaux kijkt uit naar jouw komst!

Frans genieten, gewoon in hartje Amsterdam-Zuid.

Margaux, een knusse Franse brasserie in Amsterdam-Zuid, opent haar armen én deuren voor liefhebbers van de Franse keuken. Neem plaats in een ontspannen art deco setting, waarin je proeft van klassieke Franse gerechten en een rijkelijke selectie wijnen. Verwacht een hoogwaardige menukaart, maar wel toegankelijk voor iedereen. Geniet binnen of buiten, maar altijd op z’n Frans en met een glimlach. Enthousiast? We kijken nú al uit naar je komst!

Contact us

Het team achter het inmiddels beproefde concept ‘Café Garçon’ verwelkomt u bij Brasserie Margaux. Gelegen aan de Beethovenstraat in prachtige Amsterdam Zuid, met dezelfde ongeëvenaarde gastvrijheid, verfijnde smaken uit de klassiek Franse keuken en gezellige ambiance waar we om bekend staan.

Bij Brasserie Margaux kunt u zich verheugen op een culinaire reis door de Franse keuken, waar klassieke smaken worden gecombineerd met eigentijdse creativiteit. Onze getalenteerde chefs bereiden met zorg en passie heerlijke gerechten met de beste ingrediënten, zowel voor lunch als diner.